Αντί Στεφάνου, 8η αναγνωστική απόκριση

Αντί Στεφάνου 8η αναγνωστική απόκριση:
Η κυρία Μ.Ι. αναγνώστρια η οποία είχε να μου γράψει από το 2012 (κάτι σημαίνει αυτό προφανώς σύμφωνα και με το μικρό σημερινό της μέηλ) μού έστειλε την παρακάτω αναγνωστική απόκριση:
“…Μόλις τελείωσα διαβάζοντας το βιβλίο σου « Αντί στεφάνου» νομίζω ότι έχεις ξαναβρείς το κέφι σου, μού θύμισε την παλιά καλή εποχή κατά ένα τρόπο π.χ. τη «Δεξιά τσέπη του ράσου». Το «Αντί στεφάνου» είναι συναρπαστικό.
Στην αρχή κλώτσησα λίγο με τη σχολική καθαρεύουσα και σκέφτηκα: αμάν τώρα στα σίγουρα θα τον ονομάσουν ο Παπαδιαμάντης της Χίου, αλλά μετά είδα ότι ο αφηγητής είναι καθηγητής θεολογίας άρα δικαιολογείται το γλωσσικό ιδίωμα. Είναι αυτή η καταπληκτική ικανότητα που έχεις να μιλάς διαφορετικές γλώσσες, χιώτικα, πολίτικα, και πάει λέγοντας. Ας γίνει καλοπούλητο γρήγορα γρήγορα.
Συγχαρητήρια ξανά και σε άλλα με υγεία”

Καλοδεχούμενες από όλους οι αναγνωστικές αποκρίσεις σας, αντίσταση και χλευασμός στο υποκριτικό, φθηνό και φθονερό σύστημα που υποφέρει κάνοντας ότι δεν υπάρχουν όσοι είναι αξιοπρεπείς και δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να έχει ρόλο μέσα του…

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>