Βιογραφικό

Be Sociable, Share!

3 thoughts on “Βιογραφικό

 1. Αγαπητέ συντοπίτη (κρατώ πάντα ζωντανή τη Χιώτικη καταγωγή μου και τις αναμνήσεις μου απ’ τις επισκέψεις μου στον τόπο που γεννήθηκε κι έζησε στα νιάτα του ο πατέρας μου και η οικογενειά του, τμήμα της οποίας παραμένει στο πολύπαθο τελικά νησί μας) από καιρό σε καιρό βλέπω μερικά απ’ τα σχόλιά σου αλλά και τις πρωτοβουλίες σου και είπα να σε συγχαρώ με δυο λόγια.
  Δεν ξέρω αν είσαι περιθωριακό, γραφικός, ύποπτος ή και… τρομοκράτης, αν και όποιος μιλάει φωναχτά διαφορετικά και υπάρχει φόβος να ξυπνήσει τα “ζα”, ίσως νά ‘ναι κι έτσι σύμφωνα με τους συστημικούς εκσυγχρονιστές, αναπτυξιακούς, μνημονιακούς κ.α. σωτήρες της χώρας και του λαού.
  Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι κάποιοι άνθρωποι με όραμα και με ανοιχτή σκέψη, κάνουν πολλά και ωφελούν πολλαπλά τον τόπο (ευρύτερα ή στενότερα) απ’ τα εκατομμύρια που ξοδεύουν οι επίσημοι φορείς.
  Βοήθησέ τους κι εμείς θα σε βοηθήσουμε αν και όπως μπορούμε… Μήπως κάποιοι καταλάβουν επιτέλους ότι η ισοπέδωση, η τσιμεντοποίηση και γενικά η καταστροφική εκμετάλλευση γης και θάλασσας, το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και του εθνικού πλούτου στο όνομα της εξόφλησης των χρεών και της παραμονής σε ΕΕ& ευρωζώνη είναι πριόνισμα του κλαδιού που καθόμαστε, δηλ. της χώρας που είναι ένα κλαδάκι της υφηλίου!
  Καλή δύναμη
  Γιάννης Μαμουζέλος
  Δημοσιογράφος-Συγγραφέας
  Μέλος Επιτροπής Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ

  • Με λόγια χτίζω ανώγεια και κατώγια οι ρήτορες έχουν χρεωκοπησει και αναζητούνται αποτελεσματικά άτομα και όχι ονειροκριτες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>