Από το προφίλ του Θωμά Κοροβίνη στο φβ

Με μεγάλη χαρά ταξιδεύω με παρέα αγαπημένους φίλους καλεσμένος για δέκα μέρες στη Χίο, από 1 μέχρι 10 Σεπτεμβρίου, απ΄ τον αδερφό συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη. Σε συνεργασία μ’ αυτόν τον μοναδικό πεζογράφο και σπουδαίο ακτιβιστή οργανώνουμε κάποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί. Και όπως λέει η πολυαγαπημένη μου Νένα Μεντή “πάμε εκεί γρήγορα, που το’ χουν πιο πολύ ανάγκη”.

ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΘΩΜΑ ΚΟΡΟΒΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ

Στη Βολισσό της Χίου το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου, ώρα 8. 30 μμ., στην πλατεία του χωριού, παρουσιάζονται δυο φίλοι συγγραφείς που η γραφή τους επικοινωνεί, ο Θωμάς Κοροβίνης(εκδόσεις ΑΓΡΑ) και ο Γιάννης Μακριδάκης(εκδόσεις ΕΣΤΙΑ). Θα μιλήσουν ο ένας για το έργο του άλλου με την εισήγηση και του κριτικού λογοτεχνίας ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ. Αποσπάσματα επιλεγμένα από τα λογοτεχνικά τους κείμενα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ και ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΡΜΗΓΚΗΣ.

Θα ακολουθήσει συναυλία με παραδοσιακά και άλλα άσματα.
Η εκδήλωση θα γίνει με τη φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βολισσού.

Φωτογραφία του Thomas Korovinis.
Φωτογραφία του Thomas Korovinis.
Φωτογραφία του Thomas Korovinis.
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>