Δανειστική προσωπική βιβλιοθήκη

Επειδή ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, μου εκφράζουν επιθυμία να διαβάσουν κάποιο βιβλίο μου αλλά και την οικονομική αδυναμία τους να το αγοράσουν, σκέφτηκα, εκτός από τις εβδομαδιαίες κληρώσεις βιβλίων που ήδη κάνω, να δημιουργήσω στη Χίο καταρχήν μια μικρή δανειστική βιβλιοθήκη των έργων μου, η οποία θα βρίσκεται στο καφενείο Καφαλτί (πεζόδρομος Δημογεροντίας), όπου συχνάζω όταν κατεβαίνω στην πόλη.

Εκεί θα υπάρχει από σήμερα ένα αντίτυπο κάθε βιβλίου μου, το οποίο θα μπορεί να δανείζεται το πολύ για μια εβδομάδα όποιος θέλει να το διαβάσει και μετά να το επιστρέφει πάλι στη θέση του.

Ο δανεισμός θα γίνεται με ενημέρωση μιας πλατφόρμας που θα δημιουργηθεί και για να παραλάβετε το βιβλίο που επιθυμείτε, θα πρέπει να στέλνετε ένα μέηλ στο akridaki@gmail.com ή να τηλεφωνείτε ή να στέλνετε sms στο 6977000744, ώστε να γνωρίζουμε κάθε στιγμή πού βρίσκεται και πότε θα επιστραφεί στην βάση του το κάθε βιβλίο.

Ελπίζοντας στην εύρυθμη λειτουργία αυτής της σκέψης, για την οποία απαιτείται μόνον η συνέπεια όλων μας,  προχωράμε και βλέποντας τις αδυναμίες της, θα τις διορθώνουμε στην πορεία.

Be Sociable, Share!

One thought on “Δανειστική προσωπική βιβλιοθήκη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>