Πασχαλινό εργαστήρι λογοτεχνίας στη Βολισσό

Το Σπίτι της Λογοτεχνίας (ΣτΛ) στη Βολισσό διοργανώνει 4ήμερο λογοτεχνικό εργαστήρι κατά τις ημέρες του Πάσχα. Έναρξη Μ. Παρασκευή – Λήξη Δευτέρα (3 διανυκτερεύσεις- 4 εργαστήρια)

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκτός από την απαραίτητη γνωριμία με τον τόπο και την επαφή με τη φυσική καλλιέργεια, προσωπική εργασία παραγωγής λογοτεχνικών κειμένων επί συγκεκριμένων πεδίων και θεμάτων, καθώς και ομαδικές τρίωρες συνεδρίες του εργαστηρίου λογοτεχνικής αφήγησης.

To εργαστήρι είναι ένα διαρκές πείραμα, κάθε φορά με άλλους ανθρώπους, το οποίο έχει προς το παρόν εκπληκτικά αποτελέσματα στον τομέα της ανθρώπινης επικοινωνίας και φυσικά και στα έργα λόγου που παράγονται. Είναι ταυτόχρονα ως προς τις παραμέτρους του και εργαστήρι ομαδικής συμβίωσης, ομαδικής ψυχανάλυσης και επαφής με την φυσική καλλιέργεια.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι το πολύ 7, αφού τόση είναι η μέγιστη δυνατότητα άνετης φιλοξενίας στις 3 αυτόνομες οικίες του ΣτΛ,

Το συνολικό (πλην διατροφής) κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 120 ευρώ/άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Δηλώσεις συμμετοχής στο akridaki@gmail.com και στο 6977000744

Υπολείπονται 2 θέσεις συμμετοχής

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>