Πρό(σ)κληση

Το άρθρο που ανέβασα για την περιβαλλοντική ζημιά την οποίαν προξένησε ο στρατός κατά τη διάρκεια της άσκησης Παρμενίων στον Μάναγρο της ΒΔ Χίου έφερε πλήθος τηλεφωνημάτων και μέηλ από ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν ποικιλοτρόπως για το θέμα.

Σκέφτηκα λοιπόν το εξής. Επειδή αυτά που είδατε και αυτά που έγιναν στην άσκηση Παρμενίων δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτά που θα γίνουν κατά το 5θήμερο 17-21 Οκτώβρη, που θα είναι σε εξέλιξη η άσκηση με πραγματικά πυρά στη θάλασσα της τοπικής Ταξιαρχίας, προκαλώ και προσκαλώ όποιον δημοσιογράφο ενδιαφέρεται να καταγράψει την καταστροφή και τον πόλεμο που κάνει μόνη της μια πτωχευμένη χώρα αδειάζοντας τόνους πυρομαχικά στη θάλασσα και καταναλώνοντας τόνους καυσίμων αλλά και όποιον υπεύθυνο κάποιας περιβαλλοντικής οργάνωσης έχει τη διάθεση να δει από πρώτο χέρι την καταστροφή του οικοσυστήματος, να έρθουν στην Βολισσό κατά το παραπάνω 5θήμερο και θα τους φιλοξενήσω προσωπικά.

Φυσικά ισχύει η πρότασή μου και για πολεμικό τουρισμό, την οποία κατέθεσα προ ημερών

Για επικοινωνία: akridaki@gmail.com, 6977000744

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>