Φθινόπωρο στο σπίτι της λογοτεχνίας

Μια πολύ όμορφη περίοδος για την Βολισσό ξεκινάει σε λίγες μέρες. Περίοδος ηρεμίας και γλύκας φθινοπωρινής. Τα ψάρια ξανάρχονται και κάνουν παιχνίδια με το νερό στα ρηχά του Μάναγρου, τα αγρίμια κατεβαίνουν ξανά από τα  βουνά όπου είχαν αποτραβηχτεί όλο το προηγούμενο δίμηνο της έντονης ανθρώπινης παρουσίας, ο καιρός δροσίζει, η γη πλουμίζει.

Το σπίτι της λογοτεχνίας είναι θα διαθέσιμο για συγγραφείς, μεταφραστές, εργαζόμενους στον χώρο του βιβλίου, αναγνώστες, με ειδική τιμή ή ανταλλαγή φιλοξενίας ή προσφορά βιβλίων, από 5 Σεπτεμβρίου.

Στο σπίτι της Λογοτεχνίας στην Βολισσό λειτουργεί μόνιμο εργαστήρι λογοτεχνικής αφήγηση

Θεωρία στην τεχνική της αφήγησης

Πρακτική επί της καταγραφής και μελέτης προφορικής λογοτεχνίας

Παραγωγή έργων λόγου
Tο εργαστήρι μπορεί να οργανωθεί (σε 4 τρίωρες ημερήσιες συναντήσεις) και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας κατά τους μήνες Νοέμβριο μέχρι και Μάρτη αν υπάρξουν ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθήσουν.

Για δηλώσεις συμμετοχής, πληροφορίες – κρατήσεις, συνεννοήσεις για ανά την Ελλάδα οργάνωση εργαστηρίων επικοινωνήστε:  akridaki@gmail.com, τηλ: 6977000744

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>