Ναι στην “ανάπτυξη”!!!

Η μετάλλαξη του Συριζα είναι απολύτως εμφανής εδώ στη Χίο. Το ίδιο και η αναξιοπρέπεια των νεοαρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Αναζωπύρωσαν τελευταία το επί 30 χρόνια υφιστάμενο ζήτημα της επέκτασης του αεροδρομίου μέσα στην πόλη και οι μεν Συριζαίοι (στελέχη της ΝΕ) δηλώνουν πλέον υπέρμαχοι της επέκτασης και της ανάπτυξης, οι δε ανόητοι και αναξιοπρεπείς νεοάρχοντες (Δήμου και Περιφέρειας) λαϊκίζουν ξεδιάντροπα χαϊδεύοντας τα αυτιά του πλέον οπισθοδρομικού κομματιού της τοπικής κοινωνίας.
Έτσι, βρέθηκαν όλοι μαζί αντάμα να υποστηρίζουν πλέον μια επέκταση ενός αεροδρομίου, του οποίου οι μελέτες λένε ότι η ζώνη υψηλού κινδύνου θα περικλείει την μισή πόλη μέχρι και το λιμάνι της, ότι οι καμπύλες ηχορύπανσης θα καταγράφουν υψηλή όχληση σε όλο το οικιστικό σύνολο της πόλης και των προαστίων της, ότι ο ταχείας κυκλοφορίας υφιστάμενος παραλιακός δρόμος πρέπει να υπογειωθεί και άλλα τέτοια, τα οποία θέτουν το εν λόγω έργο της επέκτασης στη σφαίρα του ανεπίτρεπτου να συμβεί σε “πολιτισμένη” ευρωπαϊκή χώρα αλλά του ανέφικτου να υλοποιηθεί σε μια πτωχευμένη αποικία.
Δηλώνουν και διαδηλώνουν λοιπόν οι ανακόλουθοι τοπικοί Συριζαίοι και οι νεοάρχοντες με πάθος υπέρ της επέκτασης και κατακεραυνώνουν την πολιτεία, η οποία έδωσε 30εκ. ευρώ για να απαλλοτριώσει για λόγους πελατειακούς της του πασόκ εποχής κάποια ακίνητα στη βόρεια μεριά του αεροδιαδρόμου αλλά τώρα δεν δύναται οικονομικά ούτε να τα γκρεμίσει, ούτε να περιφράξει την απαλλοτριωθείσα γη και να υπογειώσει τον δρόμο.
Την ίδια στιγμή όλοι αυτοί που κόπτονται για την “ανάπτυξη της πατρίδας” δεν λένε κουβέντα για την επικείμενη εκποίηση του αεροδρομίου στο γερμανικό δημόσιο, άρα προφανώς υποστηρίζουν ότι πρέπει να το παραχωρήσουμε αναβαθμισμένο!
Η υπόθεση “επέκταση αεροδρομίου Χίου” έγινε λοιπόν αφορμή για να εκτεθούν στα μάτια των πολιτών όλοι όσοι παίζουν προσωπικής ματαιοδοξίας και κομματικά ή παραταξιακά πολιτικά παίγνια εις βάρος τους και να αποδειχθεί περίτρανα ότι νεοάρχοντες και συριζαίοι αντάμα είναι το ίδιο ανακόλουθοι λαϊκιστές, αν περιμένουμε δε λίγο ακόμη, θα τους ακούσουμε με τα ίδια μας τα αυτιά και θα τους δούμε με τα μάτια μας να υποστηρίζουν και τις ΒΑΠΕ της Ιμπερντρόλα Ρόκας για να έρθει η ανάπτυξη.

ΥΓ

στον συριζα χίου και μάλλον παντού στην ελλάδα, εκτός από τους εν μεταλλάξει συντρόφους υπάρχουν και αυτοί που ό,τι και να δουν δεν το πιστεύουν και το δικαιολογούν. Είναι αυτοί που ήρθαν να δικαιολογήσουν και να νομιμοποιήσουν τα εγκλήματα των μνημονιακών κυβερνήσεων. στο προκείμενο, νομιμοποιούν και αποδέχονται το έγκλημα πελατειακής πολιτικής των τσουρή μουσουρούλη βενιέλου βορίδη, οι οποίοι έδωσα 30 εκ ευρώ ενός πτωχευμένου δημοσίου για απαλλοτριώσεις ενός έργου που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Και τώρα οι σύντροφοι αντί να καταγγείλουν αυτές τις πολιτικές, χαϊδεύουν τα αυτιά των μικροαστών αναπτυξιολάγνων

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>