Ορθό λογισμικό

Ζούμε εντός του αυθύπαρκτου οικοσυστήματος, το οποίο μας γέννησε και ενός τεχνητού συστήματος, το οποίο επινοήσαμε.
Το οικοσύστημα ορίζει εμάς και εμείς ορίζουμε το σύστημα. Με την πάροδο των ετών όμως αφενός πλανηθήκαμε, αφετέρου δε παντελώς ξεχαστήκαμε. Έτσι, έχουμε πλέον την εντύπωση ότι είμαστε κάτι το ξεχωριστό και το ανώτερο από τη φύση γύρω μας και ότι οριζόμαστε από το σύστημά μας. Πλήρης πλάνη και αντιστροφή πραγματικότητας. Καλό θα είναι, για την υγεία και την ευημερία μας, την προσωπική αλλά και της ανθρωπότητας, εκπρόσωποι της οποίας είμαστε όσο ζούμε, να κάνουμε όσο το γρηγορότερο “φορμάτ και επανατοποθέτηση ορθού λογισμικού”. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:
1. Πλούτος είναι οι φυσικοί πόροι, η ενέργεια που παράγεται από αυτούς και οι κάθε λογής “καρποί” των πλασμάτων. Αυτό και μόνον είναι Πλούτος. Πλούτος ΔΕΝ είναι τα κουπόνια τα χρηματικά. Αυτά αποτελούν μονάδα μέτρησης του Πλούτου και εργαλεία εύκολης πραγματοποίησης ανταλλαγών Αυτού.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>