Να τους ξαναψηφίσετε!!

Το δικαστήριο τελικά απεφάνθη και με δικαίωσε. Με απόφασή του έχουσα ημερομηνία έκδοσης την 8η Απριλίου 2014 δέχθηκε την αγωγή μου για τα όσα υβριστικά συκοφαντικά έγραψε ο κ. Φαφαλιός Ευάγγελος και δημοσίευσε η εφημερίδα Πολίτης, αναδημοσίευσαν δε κατόπιν οι ιστοσελίδες politischios.gr και alithia.gr.

Υποχρεώνει τους εναγόμενους να καταβάλουν το ποσό των 2.000 ευρώ νομιμοτόκως από την ημέρα επίδοσης της αγωγής συν 200 ευρώ δικαστικά έξοδα και να δημοσιεύσουν στην εφημερίδα Πολίτης, στην ίδια θέση με το επίμαχο υβριστικό δημοσίευμα περίληψη της δικαστικής απόφασης προς αποκατάσταση της ηθικής μου βλάβης.

Προφανώς η απόφαση αυτή αποτελεί δικαίωση για έναν ενεργό πολίτη που συκοφαντείται και υβρίζεται από ιδιώτες μέσω του Τύπου επειδή στέκεται εμπόδιο στην εκτεταμένη αναπτυξιολγανεία τους.

Για την Ιστορία και προς γνώσιν όλων των πολιτών αναφέρω ότι κατέθεσαν ενόρκως ως μάρτυρες εναντίον μου, υπερασπιζόμενοι τον εναγόμενο υβριστή αρθρογράφο, οι γνωστοί παραγοντίσκοι της τοπικής πολιτικής σκηνής κ.κ. Χρίτης Γεώργιος Αντιδήμαρχος Αμανής, Λαμπρινούδης Πολύδωρος Δήμαρχος Χίου και Γανιάρης Κων/νος Αντιπεριφερειάρχης Χίου. Να μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές.

 

Be Sociable, Share!

7 thoughts on “Να τους ξαναψηφίσετε!!

  1. Κάτι είναι κι αυτό Γιάννη.
    Αλλά δε νομίζω πως αλλάζουν οι επαγγελματίες του είδους.

  2. Η Χίος όπως και όλη η Ελλάδα, έχει τους δημάρχους που της αξιζουν προφανώς, και έναν Μακριδάκη που δεν της αξίζει. Γι’ αυτό φτάσαμε ως εδώ άλλωστε.

  3. Παρά το τεράστιο διανοητικό βεληνεκές των μαρτύρων φαίνεται ότι ο δικαστής δεν τους πήρε τελικά στα σοβαρά. Γιατί άραγε;

    Συγχαρητήρια Γιάννη για τη δικαίωσή σου.

  4. Γιάννη φίλε μου, αυτό που μας τρώει μια ζωή είναι ο Ωχαδελφισμός κάθε είδους . Δε βαριέσαι μωρε (θα σου πει ο άλλος) ότι και να κάνεις δεν αλλάζουν. Κι αυτοί βολεύονται όλο και περισσότερο στον δικό μας ωχαδελφισμό. Χαίρομαι που ξεχωρισες και δεν αντέδρασες έτσι. Αν ο καθένας μας δεν καταπινε το κάθετι μικρό και μεγαλο σήμερα η πατρίδα θα ήταν πολύ καλίτερη. Νασαι καλά φίλε μου και πάντα να βρίσκεις το δίκιο σου. Σε χαιρετώ.

  5. Pingback: Υπόθεση για γέλια και για κλάματα | Γιάννης Μακριδάκης

  6. Pingback: Οι υβριστές (μου) κατέρρευσαν | Γιάννης Μακριδάκης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>