Εκλογές τώρα!

Ήταν θέμα χρόνου να φτάσει η κυβερνώσα ακροδεξιά τη Δημοκρατία στον πάτο. Όταν φασίστες με περιβολή και προσωπίδα δημοκράτη κυβερνούν κατ’ εντολή των ξένων αφεντικών τους, καταλύοντας τους θεσμούς και το Σύνταγμα, μεθοδεύοντας την εκποίηση και την εκπόρνευση της χώρας και της ζωής όλων μας, εξαπολύοντας χημικό πόλεμο και ανελέητους εκτεταμένους ξυλοδαρμούς εναντίον των πολιτών που υπερασπίζονται τη ζωή τους και την πατρίδα όπως έχουν υποχρέωση,  αυτή είναι η αναπόφευκτη κατάντια, η οποία στη συνέχεια οδηγεί ολοταχώς και απολύτως προς τον εμφύλιο αν δεν σταματήσει εδώ, με εκλογές φυσικά.

Η Ελλάδα εδώ και χρόνια πάσχει από έλλειψη Δικαιοσύνης, ασθένεια του πολιτικού βίου η οποία εμφανίζεται πάντοτε μαζί με την παρουσία ακροδεξιών ολοκληρωτικών κυβερνήσεων που αφενός νομοθετούν άδικα, παρανοϊκά πολλές φορές και φυσικά μεροληπτικά υπέρ των ισχυρών, αφετέρου παρεμβαίνουν στο έργο των δικαστών απροκάλυπτα.

Οι επικίνδυνοι και προφανώς μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης εκπρόσωποι της κυβερνώσας ακροδεξιάς ξεπλένουν σήμερα την συμμορία των νεοναζί και προετοιμάζουν το έδαφος για μια ευρεία συνεργασία ακροδεξιών με εγκληματίες για να αποτελειώσουν τη χώρα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση και η όποια Αριστερά έχει απομείνει στην πολιτική μας ζωή έχουν χρέος να μην ξαναπάνε για ύπνο αν δεν παραιτηθεί η κυβέρνηση και δεν προκηρυχθούν εκλογές. Διότι αν περάσει κι αυτό έτσι, με τα καθεστωτικά παπαγαλάκια να υποβαθμίζουν το θέμα προσωποποιώντας το στον κάθε Μπαλτάκο, το επόμενο μεγάλο θέμα που θα ανοίξει αλλά θα κλείσει πολύ σύντομα και κανείς δεν θα του δώσει σημασία, πολλοί θα ικανοποιηθούν κιόλας από αυτό, θα είναι η εξορία και η μεταφορά στη Γυάρο όλων όσων κατά καιρούς έχουμε εκφραστεί πολιτικά ενάντια σε αυτά τα ακροδεξιά κατακάθια και τις πρακτικές τους που προσβάλουν την νοημοσύνη και την αξιοπρέπειά μας.

Be Sociable, Share!

6 thoughts on “Εκλογές τώρα!

 1. Γιάννη, τα έγραψες όλα σε τρεις παραγράφους!
  Όλα τα καλά νάχεις!

 2. κ. Μακριδάκη αγαπώ πολύ το λογοτεχνικό σας έργο και παρακολουθώ και τις απόψεις σας μέσα από το ιστολόγιο σας με μεγάλο ενδιαφέρον. Χθες κάνατε μια ανάρτηση με το επίμαχο βίντεο την οποία σχολίασα αυθόρμητα αρνητικά. Σήμερα η ανάρτηση αυτή δεν υπάρχει. ίσως το σχόλιο μου σας έκανε να το ξανασκεφτείτε αλλά είναι αυτός τρόπος να διορθώνουμε τα πράγματα; πατώντας ένα delete;
  Συγχωρέστε με αν ηθικολογώ, ούτε να κουνάω το δάχτυλο. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κανουμε, πέφτουμε κάπου κάπου και το σημαντικό είναι να ξανασηκωνόμαστε

 3. Κύριε Μακριδάκη οι εκλογές δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Δημοκρατία!

  Ο σημαντικότερος θεσμός της Δημοκρατίας στην αρχαία Αθήνα ήταν η Κλήρωση αλλά φυσικά το έχουν κρύψει καλά το μυστικό… καιρός να το ανακαλύψουμε ξανά…

  http://www.klirosi.org
  http://www.facebook.com/pages/Κλήρωση/253115248080918

 4. Γιάννη δυστυχώς βλέπω σκηνές ουκρανίας μπροστά μου, παρότι είναι διαφορετικής υφής τα συμφέροντα των απ’ έξω εντολοδόχων. Αν τα φασιστικά κόμματα συνεργαστούν; Δεν το πιστεύω πως τόσοι έλληνες πολίτες σαλιαρίζουν με την ακροδεξιά και το φασισμό. Ντρέπομαι.

 5. Αξιότιμε Γιάννη αισθάνομαι μια εσωτερική ανάγκη να σου δώσω συγχαρητήρια για τη στάση σου απέναντι στη ζωή,τον άνθρωπο,τη φύση με τον πολιτισμό σου,την αγωνία και τη στάση σου απέναντι στη χούντα-δεν μπορώ να εκμαιεύσω άλλον όρο-που μας κυβερνούσε σιωπηλά μετά τη μεταπολίτευση!!Έχεις απόλυτο δίκιο για τον φόβο της αντεκδίκησης.Δυστυχώς όλοι και όλα στοχοποιούνται,κράτα ψηλά τη κόκκινη σημαία της ύπαρξης,εκεί στη γή της Επαγγελίας και σου υπόσχομαι προσωπικά κι εγώ αλλά και άλλοι φίλοι χαμένοι στα 4 σημεία του ορίζοντα,να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή ,γράφοντας και στοχεύοντας στη σμίλευση των αρρωστημένων μυαλών,αλλά και αυτών των χωρίς ελπίδα…Ευχαριστώ για τον χώρο!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>