Με σεβασμό απόλυτο στην μνήμη του ανθρώπου

Αναγνώστες μού στέλνουν σήμερα την παρακάτω είδηση θανάτου ενός νέου ανθρώπου που είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο με το δικό μου. Στην Κρήτη με τις τόσες συνωνυμίες και τα τόσα τεράστια σόγια, εκεί που σε κάθε κηδειόχαρτο έχουν και την φωτογραφία του εκλιπόντος, για να μην γίνονται παρανοήσεις και μακάβριες παρεξηγήσεις, βρέθηκε δημοσιογράφος και ενημερωτικό σάιτ που έβαλε τίτλο στην είδηση τον κάτωθι:

http://www.cretalive.gr/crete/view/efuge-o-giannhs-makridakhs/147292

“Έφυγε” ο Γιάννης Μακριδάκης

“Σε ηλικία 47 χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή – Στον Κρουσώνα το… τελευταίο αντίο

Θλίψη έχει σκορπίσει σε όλο τον Κρουσώνα αλλά και τους εργαζόμενους της Δομικής Κρήτης Α.Ε. η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 47χρονου Ιωάννη Μακριδάκη.

Ο Γιάννης Μακριδάκης, αγαπητός από όλους όσοι τον γνώριζαν, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Πέμπτης μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που του δημιουργήθηκε.

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η κηδεία του στον Κρουσώνα.

Ο Γιάννης Μακριδάκης ήταν πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων “Δομική Κρήτη Α.Ε.” με τους εργαζόμενους της εταιρίας και το Εργατικό Κέντρο να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

“Έντιμος, αξιοπρεπείς και μαχητικός αγωνιστής του συνδικαλιστικού κινήματος…”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο.”

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>