Το παιχνίδι τελειώνει

Ο φόρος ακινήτων και το νέο φορολογικό που ποινικοποιεί τη φτώχεια και την ανέχεια, δημεύουν την ιδιωτική περιουσία στην Ελλάδα. Μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα θα υπάρχουν οι μισοί εδώ μέσα. Εξάλλου στην Τυνησία, στον Νίγηρα, στην Ρουμανία, στην Ταϋλάνδη, στο Περού, σε όλες υπόλοιπες τις χώρες που διαβιούν κι αυτές ως υπόδουλοι στο ΔΝΤ και στις πολυεθνικές, οι άνθρωποι δεν έχουν την πολυτέλεια του διαδικτύου.
Οι ακροδεξιοί ξεπουλήσανε την Ελλάδα κι εμάς μαζί. Τώρα μας βάζουν την ταφόπλακα με τα τελειωτικά νομοθετήματα

Αν η Αριστερά ήταν πραγματική και όχι επενδυτική, η κατάσταση θα ήταν πολύ αλλιώς.
Θα είχε καταφέρει να εμπνεύσει τον κόσμο και θα είχαμε αλλάξει πορεία, θα είχαμε τελειώσει με αυτό το χρόνιο δράμα. Η μόνη λύση πια είναι μονομερείς κινήσεις διαγραφής χρεών, μνημονίων και αλλαγή νομίσματος, αλλαγή πορείας, μοναχική διαδρομή μακριά από την Ευρώπη των καπιταλιστικών φόνων και της απομύζησης

Δυστυχώς όμως η Αριστερά στην Ελλάδα έχει καπελωθεί από πολιτικούς τσαρλατάνους, που μαζευτήκαν όλοι μαζί στον Σύριζα, ιδιοτελείς επενδυτές κάθε είδους. Από πολυεθνικά δολοφονικά φαντς μέχρι επένδυση στη φτώχεια και τη δυστυχία του καθενός για να κρατούν αυτοί το έδρανο και να χουν μισθό βουλευτή, να περνά ο καιρός με άλλα λόγια και να φαίνεται πως δε φταίνε για την κατάντια αφού κυβερνά άλλος.

Αυτή είναι η κατάντια της Αριστεράς. Μαζί με όλες τις Αξίες κατάφερε ο καπιταλισμός να την ξεφτιλίσει κι αυτή μέσω των ατόμων που εκπαίδευσε για να κάνουν τη βρομοδουλειά ηθελημένα ή εν αγνοία τους, λόγω βλακείας.
Η Αριστερά ως Αξία ήταν άξια υπό προϋποθέσεις να επαναφέρει όλες τις Αξίες στο ύψος τους, ήταν το αντίπαλο δέος και το άλωσαν με δούρειο ίππο τους αριστερούς τους εκπαιδευμένους συστημικά, τους μεταλλαγμένους από ανθρώπους σε καπιταλιστικά άτομα, τους αριστερούς του φιλοτομαρισμού και του ιδίου οφέλους.

Τώρα, όπως την κατάντησαν όλοι αυτοί που την εκφράζουν κιόλας ακόμη δήθεν, αποτελεί μοναχά μια προοπτική πολύ βραχύβιας κυβέρνησης που θα παίζει ρόλο συγκεκριμένο. Θα αποκαθηλώσει τελείως την όποια Αξία έχει απομείνει ως τότε στην έννοια Αριστερά, θα την εξευτελίσει και με πράξεις διακυβέρνησης κι έτσι θα φέρει ως μόνη λύση πια τον πιο σκληρό φασισμό που θα την ακολουθήσει.

Οι πραγματικοί αριστεροί που πνίγονται ακόμα εκεί μέσα, ελπίζω πως σύντομα πολύ θα καταλάβουν αυτό που πρώτα νιώθουν και θα το κάνουν το βήμα αριστερά, να σώσουμε ό,τι προλαβαίνουμε και να δώσουμε δύναμη στο νέο που έχει ήδη γεννηθεί και μεγαλώνει ακάθεκτο διότι έτσι είναι η φύση και ο άνθρωπος. Τους έχει γραμμένους κανονικά τους καπιταλιστές και τα σχέδιά τους, τις επενδύσεις τους για το μέλλον. Όπως λέει και δεξιός Σελίν, όποιο κάνει σχέδια για το μέλλον είναι σαν να βγάζει λόγο στα σκουλήκια

Be Sociable, Share!

4 thoughts on “Το παιχνίδι τελειώνει

  1. Δίκαιο όλο το μένος σου για αυτά τα καλόπαιδα. Με μια …βαθύτερη διεισδύση στα της αριστεράς θα δεις ότι τέτοιες …διάνοιες υπάρχουν και στους άλλους αριστερούς χώρους, που χρόνια τώρα κρατούν τα γκέμια της αριστεράς ή είναι έτοιμες να αντικαταστήσουν αυτούς που ξεβρακώνονται.
    Το ζητούμενο πια πρέπει νάναι το τι θα κάνουμε εμείς που δεν τρώμε πια μια μπάλα άχυρο μαζί με το σύρμα …και είμαστε πάρα πολλοί!!

  2. Το μόνο που μπορεί να σώσει την κατάσταση τώρα (χθες για να ακριβολογώ) είναι ένα μέτωπο της Αριστεράς που θα συγκεντρώνει τα “υγιή” τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς βάζοντας πάνω από το κόμμα τις λέξεις Πατρίδα, Λαός και Τάξη (όχι βέβαια με την εθνικιστική, λαϊκίστικη και σεχταριστική έννοια των όρων).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>