Ήρθε η ώρα της επίθεσης

Ήρθε η ώρα να σημάνουμε την γενική επίθεση. Από θλιμμένοι θεατές της ζοφερής μας πραγματικότητας, να προχωρήσουμε σε μια παράτολμη πράξη ανάληψης κοινωνικής ευθύνης.
Σήμερα άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων απευθύνουν σε όλους προσκλητήριο γενικής επίθεσης, με πρώτο βήμα την κατάληψη και την αυτοδιαχείριση της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είναι το παγκόσμιας εμβέλειας όπλο μας, είναι η μοναδική μας ευκαιρία να διατυπώσουμε το νέο οικουμενικό αφήγημα και θα είμαστε υπόλογοι απέναντι στην Ιστορία αν δεν το πράξουμε.
Η δημόσια τηλεόραση της Ελλάδας δεν ανήκει ούτε στο κράτος ούτε στους εργαζομένους της. Την ευθύνη λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης φέρουν οι  πνευματικοί άνθρωποι που έχουν χρέος να πρωτοστατήσουν, οι εργαζόμενοί της που έχουν την διάθεση να αυταπαρνηθούν και κάθε πολίτης που νιώθει το κάλεσμα του συλλογικού οράματος.
Καλούμε λοιπόν όλους και όλες την Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 7μμ. στην ΕΡΤ για να ληφθούν αποφάσεις ώστε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, για να γίνει η ΕΡΤ η πρώτη τηλεόραση παγκοσμίως που θα εκπέμπει από τους ίδιους τους πολίτες και για τους ίδιους τους πολίτες της χώρας.
Χαϊνης Δ. Αποστολάκης
Γιάννης Μακριδάκης
Be Sociable, Share!

9 thoughts on “Ήρθε η ώρα της επίθεσης

 1. Pingback: Ήρθε η ώρα της επίθεσης | Κίνημα Υπογραφών

 2. Θα αναρτήσουμε και θα είμαστε
  Απ’οτι φαίνεται τους εργαζομένους δεν τους καίει το θέμα της ελευθερίας της δημοκρατίας και της ποιότητας στις συζητήσεις με τον Καψή.

  Στο ertopen βλέπω αντίδραση με χαρακτηρισμό ως”τυχοδιωκτική” στην πρωτοβουλία.
  Απάντηση?

 3. μαζί σας(νοερά), μια και είναι πολύς ο δρόμος ως εκεί και λίγα τα λεφτά στην τσέπη. Όχι, απλώς, μια ΕΡΤ. Ολα στα χέρια του λαού (πχ οι αποφάσεις και οι νόμοι), ξεκινώντας από την ΕΡΤ (κι ας μη θέλουν κάποιοι συνδικαλιστές;) Εμείς πληρώνουμε
  (από Φαρακλάτα Κεφαλονιάς)

 4. Pingback: Πρόγραμμα και συνελεύσεις στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ | ypoptomousi

 5. Pingback: Πρόγραμμα και συνελεύσεις στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ | ypoptomousi

 6. Αποφάσισα πριν από λίγο να διαθέσω από 1η Αυγούστου 2013 ακέραιο το ποσό των 52 € υπέρ της ΕΡΤ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>