Αναμνηστική

Η Λένα και ο Ζαχαρίας, αναγνώστες των βιβλίων μου από το Μπραχάμι, που ήρθαν στη Βολισσό πριν μερικές βδομάδες και γνωριστήκαμε, μου στείλανε μια φωτογραφία που βγάλαμε οι τρεις μας μπροστά στο γραφείο μου! Η αμφίεσή μου είναι “εργασίας” διότι δεν ήξερα ότι θα χω επισκέψεις εκείνη τη μέρα! Παρακαλώ να μου τηλεφωνείτε πριν, όποιοι έχετε κατά νου να έρθετε στο μούρκι, για να σας υποδέχομαι με το κοστούμι μου!
Η Λένα και ο Ζαχαρίας, αναγνώστες των βιβλίων μου από το Μπραχάμι, που ήρθαν στη Βολισσό πριν μερικές βδομάδες και γνωριστήκαμε, μου στείλανε μια φωτογραφία που βγάλαμε οι τρεις μας μπροστά στο γραφείο μου! Η αμφίεσή μου είναι "εργασίας" διότι δεν ήξερα ότι θα χω επισκέψεις εκείνη τη μέρα! Παρακαλώ να μου τηλεφωνείτε πριν, όποιοι έχετε κατά νου να έρθετε στο μούρκι, για να σας υποδέχομαι με το κοστούμι μου!
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>