Νεώτερα για τις καλοκαιρινές συναντήσεις στη Βολισσό

Μετά από συνεννόηση με την διοίκηση του Κατασκηνωτικού Κέντρου Προσκόπων στην παραλία Μάναγρος Βολισσού, προέκυψε το εξής:

Όποιοι επιθυμούν να κατασκηνώσουν εντός του κέντρου, κάτω από τα σκιερά ελαιόδεντρα, με χρήση ντους και τουαλέτας, θα έχουν κόστος 7 ευρώ την ημέρα ανά κατασκηνωτή.

Όποιοι επιθυμούν να μείνουν σε κάποια σπιτάκια στο χωριό, με τους ιδιοκτήτες των οποίων έχω συμφωνήσει να συμμετάσχουν στην διοργάνωση, θα έχουν κόστος 10 ευρώ/ημέρα ο καθένας, και θα διαμείνουν σε ομάδες των τριών ή τεσσάρων.

Όποιοι επιθυμούν να κλείσουν δωμάτια μόνοι τους ή να ανεξαρτητοποιηθούν γενικότερα στο θέμα διαμονής, μπορούν εύκολα από το διαδίκτυο να βρουν κάθε πληροφορία για τα ενοικιαζόμενα στην Βολισσό. Όποιος χρειάζεται κάποια πληροφόρηση ή έχει κάποιες ερωτήσεις, ας μου γράψει μέηλ.

Παρακαλώ να δηλώσετε την επιθυμία συμμετοχής σας στις συναντήσεις μέχρι τέλος Ιουνίου.

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “Νεώτερα για τις καλοκαιρινές συναντήσεις στη Βολισσό

  1. Pingback: Δηλώστε συμμετοχή | Γιάννης Μακριδάκης

  2. Καλησπέρα σύν-τροφε, ελπίζω να με έχεις γράψει στη λίστα για τις στενές επαφές στη Χίο! Για δύο με σκηνή, αλλά θα προτιμούσα σε ελεύθερο κάμπιγκ ή κτήμα.
    Καλά να είσαι!
    Αντώνης Χατζηθωμάς από ομάδα Oikologika Horia http://groups.yahoo.com/group/oikologika-xoria/ ή αλλιώς http://oikokoinotita.blogspot.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>