Φυτρώνουν σπόροι

Ευχαριστώ όλους σας που κάθε μέρα μου γράφετε μέηλ και μου γνωστοποιείτε τις σκέψεις σας αλλά κυρίως την απόφασή σας για απεγκλωβισμό από το χρηματοοικονομικό περιβάλλον της κατανάλωσης και αλλαγή ζωής κοντά στο φυσικό περιβάλλον.

Άνθρωποι που φεύγουν από τις πόλεις, νέοι που είχαν φύγει μετανάστες στο εξωτερικό, είδαν το αδιέξοδο κι εκεί και γυρίζουν τώρα πίσω για να μείνουν στο χωριό των προγόνων τους και να ασχοληθούν με την παραγωγή και την αναπλήρωση των φυσικών πόρων, κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν το αδιέξοδο της αστικής καταναλωτικής διαβίωσης, βλέπουν ευρύτερα από τα στενά όρια του φτιαχτού περιβάλλοντος της κατανάλωσης και τολμούν να αλλάξουν τρόπο ζωής.

Αυτή η σιωπηρή επανάσταση που κάνει ο καθένας μέσα του, είναι η ελπίδα για την αλλαγή όλου του σκηνικού.

Καλά να στε, μου δίνετε μεγάλη χαρά γνωστοποιώντας μου τις αποφάσεις και τις δράσεις σας, μεγάλη συγκίνηση γράφοντάς μου ότι ήδη κάποιοι σπόροι του λόγου φυτρώνουν.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>