Σπόροι

Σήμερα απέστειλα 42 φακέλους με σπόρους

Ξυλάγγουρο, πεπόνι, καρπούζι, μελιτζάνες 3 είδη, ντομάτες 3 είδη, πιπεριά και κολοκύθι. Ελπίζω εντός της βδομάδας που έρχεται να τους λάβετε. Όποιος θέλει οδηγίες ή του δημιουργηθεί καμιά απορία, ας μου γράψει μέηλ να του πω ό,τι ξέρω.

Επειδή από το ταχυδρομείο παρέλαβα καμιά 20αριά ακόμη φακέλους με αιτήματα αποστολής σπόρων και επειδή υποθέτω ότι κάποιοι θα συνεχίζουν να έρχονται ακόμα με καθυστέρηση, σας ενημερώνω ότι δεν έχω άλλους σπόρους ντομάτας και θα βάλω στους επόμενους κάποιους παλαιότερους σπόρους που ελπίζω να φυτρώσουν αλλά και κάποια ντοματίνια.

Επίσης υπενθυμίζω ότι έχει σημάνει ήδη εδώ και καιρό λήξη χρόνου!! Δηλαδή μην στέλνετε σας παρακαλώ άλλους φακέλους διότι από τη μια δεν υπάρχουν άλλοι σπόροι κι από την άλλη δεν είναι δυνατόν να μπορέσω να ανταποκριθώ σε όλα τα αιτήματα.

Του χρόνου πάλι αν είμαστε καλά, θα διαθέσουμε πολύ περισσότερους σπόρους. Ελπίζω ότι και όσοι πήραν τώρα σπόρο, θα είναι σε θέση να διαθέσουν κι εκείνοι του χρόνου, ώστε να διαδοθούν ακόμα περισσότερο αλλά και να μοιραστεί η εργασία σε όλους μας.

Καλά να είστε και καλά φυτέματα

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>