Αντάρτ*ς. Οι πρώτες τουφεκιές

Σε όποιους βρίσκονται στην Αθήνα προτείνω να πάνε μια Κυριακή βράδυ στο BOOZE. Η παράσταση κλείνει με μια ταινία μικρού μήκους βασισμένη στο κείμενό μου “Δεν θα υποκύψουμε”. Την είδα και ενθουσιάστηκα. Θα την δω και στην παράσταση βέβαια αλλά την τελευταία Κυριακή. Όσοι πάτε νωρίτερα, γράψτε μας εντυπώσεις:

Αιρετικό Αντιμνημονιακό ορατόριο
Οι Ανταρτ*ς αποτελούν ένα σύγχρονο μουσικό σχήμα που με τα μουσικά τους όπλα ξεκινούν το πολιτιστικό αντάρτικο μέσα από το Booze Cooperativa.
Εκεί που το πολιτικό τραγούδι συναντά τον Tom Waits και ο Άρης Βελουχιώτης αναβιώνει μέσα από τις μελωδίες του Cohen, την Κυριακή 9, 16 και 23 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ οργανώνεται δημοσίως μια πολιτιστική γιάφκα που προκαλεί και ξεσηκώνει.
Ο σκηνοθέτης και στιχουργός Γιώργος Μπακόλας με την αισθαντική φωνή της Ιουλίας Καραπατάκη κι

ένα μουσικό σύνολο τεσσάρων ατόμων ετοίμασαν ένα αιρετικό πολυφωνικό ορατόριο και το παρουσιάζουν στο εντευκτήριο του Booze.
Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι
Γιώργος Μπακόλας: τραγούδι
Νίκος Γύρας: κιθάρα-τραγούδι
Δημήτρης Κουφογιώργος: Μαντολίνο-μπουζούκι
Δημήτρης Κούστας: ακκορντεόν
Άγης Παπαπαναγιώτου: κοντραμπάσο
Ήχος: Ανταρτ*ς
Η ελληνική απόδοση των στίχων των ξένων τραγουδιών
είναι του Γιώργου Μπακόλα.
Είσοδος ελεύθερη
Booze Cooperativa
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 57 Αθήνα
Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 3240944
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>