Η εμφανής μεθόδευση

Χτες βγήκε για πρώτη φορά μια είδηση για το πόσο κοστίζει ετησίως η ανεργία στην Ελλάδα και μάθαμε ότι το εν λόγω κόστος ανέρχεται στα 4 δις ευρώ. Οι ασφαλιστικές εισφορές που χάνονται συν τα επιδόματα ανεργίας που χορηγούνται, είναι οι συνιστώσες αυτού του κόστους.

Η είδηση φαίνεται συνηθισμένη αλλά δεν είναι. Είναι το πρώτο βήμα για την στοχοποίηση των ανέργων από ένα σύστημα που “υποδεικνύει” στους ναζιστές θύτες του τα υποψήφια θύματά τους για να αρχίσουν αυτοί τη βρομοδουλειά.

Όπως το ίδιο σύστημα στοχοποίησε τις οροθετικές πόρνες και τους μετανάστες, τώρα θέτει εμπρός στο στόχαστρο των ναζί συνεργών του τους άνεργους. Σε λίγο θα αρχίσει το κυνήγι και αυτών για να σωθεί η πατρίδα, με πρώτα θύματα βεβαίως τους άστεγους που αποτελούν τον πλέον εύκολο στόχο. Εξάλλου στο άθλιο καπιταλιστικό σύστημα που ζούμε, όποιος δεν εργάζεται θεωρείται “ναυάγιο”, όπως και οι συνταξιούχοι. Ο σύγχρονος Καιάδας δεν είναι μόνο για αλλοδαπούς, ανάπηρους, ασθενείς, ομοφυλλόφυλους αλλά και για άνεργους, άστεγους και ηλικιωμένους. Και στον Καιάδα έχουν επιφορτιστεί να τους πετάνε, οι ανάπηροι στο πνεύμα συνεργοί των διεθνών εξουσιαστών.

Η κοινωνία μας εκφασίζεται με γοργούς ρυθμούς και αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο ανάλογη με αυτήν του 1930 όταν ο Χίτλερ έλαβε 35% του εκλογικού σώματος και πήρε την εξουσία στην Γερμανία με τα γνωστά αποτελέσματα.

Το χρηματοοικονομικό κατεστημένο αυτή τη στιγμή φτιάχνει την επόμενη κυβέρνησή του στην Ελλάδα. Όπως μετά από τον ΓΑΠ έφτιαξαν έναν ακροδεξιό Σαμαρά, έτσι και μετά τον Σαμαρά φροντίζουν να έχουν μια ελληνική κοινωνία που θα ψηφίσει έναν ακόμα πιο ακροδεξιό, έναν φασίστα, έναν ναζί και αυτό δεν αργήσει να γίνει διότι μεθοδεύεται λεπτομερώς μέρα με τη μέρα.

Το αντίπαλο δέος δείχνει πλήρως ακίνδυνο και ανήμπορο να αντιδράσει.

Το ΚΚΕ αναμένει το θαύμα της κομμουνιστοποίησης όλων μας ύστερα από κάποια επιφοίτηση και ως τότε στέκει μακριά από κάθε κοινωνική δράση και κίνημα, και ο Σύριζα αναπαύεται θεωρώντας εαυτόν κυβέρνηση σε αναμονή, κάτι που θα αποδειχτεί όνειρο θερινής νυχτός εντός πολύ λίγου χρόνου.

Η Ελλάδα εντός του φετινού χειμώνα θα είναι μια υποσαχάρια χώρα με κοινωνία που ρέπει προς τον φασισμό και περιμένει μια φασιστική κυβέρνηση για την εκφράσει. Ήδη το Κοινοβούλιό μας θυμίζει χώρες τέτοιας ποιότητας. Και τέτοιας ποιότητας χώρες και κοινωνίες βέβαια, δεν δικαιούνται να έχουν ούτε κοινωνική πρόνοια, ούτε δημόσια υγεία, ούτε παιδεία, ούτε φυσικούς πόρους, ούτε φυσικό και πολιτισμικό κεφάλαιο. Δικαιούνται μόνο να λαμβάνουν τα ψυχία που τους δίνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι εξαγοραστές και να ζουν έρποντας, με μοναδικό στόχο να αποτελούν φθηνό και αναλώσιμο εργατικό δυναμικό.

Εκεί την καταντήσαμε την πατρίδα και τη ζωή μας και τα χειρότερα έπονται ολοταχώς.

Be Sociable, Share!

3 thoughts on “Η εμφανής μεθόδευση

 1. «Εκεί την καταντήσαμε την πατρίδα και τη ζωή μας και τα χειρότερα έπονται ολοταχώς.»

  Στο
  http://www.koutipandoras.gr/?p=22028

  Έγραψα :

  Ο/Η manousos Pattakos λέει:
  25 Ιουνίου 2012 στις 16:18


  κ. Βαξεβάνη ΜΑΣ,
  αν διαβάσεις τα σχόλια προσεκτικά, αυτά ΛΕΝΕ:
  Εκεί ΕΞΩ, στο σύγχρονο ΚΟΣΜΟ, δουλεύουν τρεις ΕΥΛΟΓΙΕΣ και μία ΚΑΤΑΡΑ.
  Η Επιστήμη, η Τεχνολογία, η Ψηφιακή Tεχνολογία.
  Και μια Κατάρα η ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  Οι Γερμανοί λένε:
  Είναι ένα ΑΝΑΓΚΑΙΟ κακό, τους ΑΦΗΝΟΥΜΕ να Κυβερνάνε και ΕΜΕΙΣ κάνουμε τη ΔΟΥΛΕΙΑ μας στα Εργοστάσια, τα Εργοτάξια….με τις ΤΡΕΙΣ σύγχρονες ΕΥΛΟΓΙΕΣ.
  Οι Έλληνες λέμε:
  τώρα που τους βάλαμε να ΑΡΧΙΣΕΙ αμέσως ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ
  Για να έχουμε δουλειά και να ΜΗΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
  Προσλαμβάνω Μηχανουργούς CNC.
  Μανουσος Παττακός
  Με το:

  http://www.pattakon.com/pattakonFly.htm

  Ούτε 5 (πέντε) λίτρα πετρέλαιο (ή λαδάκι) δεν χρειάζομαι για να πετάξω μέχρι την Χίο (και να σβήσω και καμιά δυό φωτιές) …να ΕΛΘΩ ;;;;;

 2. Pingback: Η ΕΜΦΑΝΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ | ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 3. Kύριε Μακριδάκη, γιατί δεν σχολιάζεται τα 3 εκατομμύρια παρανόμως εισερχομένων μεταναστών και τις τραγικές συνέπειες και για τους ίδιους και για τους γηγενείς ; Η φιλανθρωπία φιλανθρωπία, αλλά όταν τα παιδιά σου είναι πεινάνε δεν μπορείς να μαζεύεις όλη την οικουμένη στο σπίτι σου. Και η Αριστερά δυστυχώς έγινε συνώνυμη του εποικισμού, σπρώχνοντας την Χρυση Αυγη στο 7 %. Εμείς τους στείλαμε εκεί. Γιατί φοβόμασταν πως θα μας λέγανε φασίστες αν λέγαμε τα αυτονόητα, έτσι παίξαμε τον σύμμαχο της χειρότερης καπιταλιστικής θηριωδίας : Πλήρη ελευθερία κεφαλαίου και ανθρώπινου δυναμικού. Μία βίαιη πολτοποίηση των πάντων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>