Η είδηση

Από χτες το βράδυ κυκλοφορεί η είδηση για την σύλληψη 24χρονου, γιου εποχικού πυροσβέστη, ο οποίος όπως γράφουν “κατέκαψε τη Χίο”.

Προσωπικά αυτή την “είδηση” την έχω ξανακούσει ως φήμη πολλές φορές τα τελευταία χρόνια,  ίσως από τότε που ο συγκεκριμένος έβαλε την πρώτη φωτιά, την οποία, όπως λέει η είδηση, ομολόγησε μαζί με άλλες πολλές.

Το γιατί τόσα χρόνια αφηνόταν ελεύθερος αν ισχύουν όλα αυτά, είναι ερώτημα που χρίζει απάντησης και το γιατί συνελήφθη τώρα, είναι ευκόλως εννοούμενο.

Σημειωτέον ότι ο εν λόγω φερόμενος δράστης δεν ομολογεί την μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε το νησί αλλά μονάχα κάποιες δεκάδες πυρκαγιών στην περιοχή των Καρδαμύλων κυρίως, όπου ζει, οι οποίες, ευτυχώς, είχαν κατασβεσθεί πολύ γρήγορα.

Η σύλληψη του 24χρονου έγινε για να εξιλεωθούν κάποιοι μετά από το ολοκαύτωμα. Αν δεν είχε γίνει η καταστροφή, ο εν λόγω θα ήταν ακόμη ελεύθερος για να βάζει φωτιές στα Καρδάμυλα, αν ισχύουν βεβαίως τα όσα του καταλογίζουν και φέρεται να ομολόγησε. Τώρα που συνελήφθη, θα ησυχάσουν τα Καρδάμυλα από τη μια, θα γίνει προσπάθεια παραπλάνησης του κοινού αισθήματος από την άλλη με στόχο να αποποιηθούν τις ευθύνες τους οι πολιτικοί υπαίτιοι της καταστροφής.

 

Be Sociable, Share!

3 thoughts on “Η είδηση

  1. Pingback: Η είδηση,του Γιάννη Μακριδάκη | Chios Mastic News

  2. τα περιστατικά στα Καρδάμυλα τους ήταν γνωστά άρα υπάρχει και το θέμα τις συνυπευθυνότητας.

  3. Pingback: Κίνημα 18 | Crystalia Patouli -------------

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>