Τα ίδια και τα ίδια

Ήθελα να ‘ξερα αυτοί δε βαρεθήκανε να λένε τις ίδιες γελοιότητες συνέχεια;

Ή παίρνουμε άμεσα τα νέα μέτρα ή μπαίνουμε σε περιπέτειες και απομόνωση και λοιπές μπουρδολογίες. Που είναι μπουρδολογίες μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπούμε στην απομόνωση όσο κι αν μας εξαθλιώσουν. Εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία οι πολιτικοί εγκληματίες και κάποιοι απ’ αυτούς κάνουν πως συναινούν αναγκαστικά.

Γελοιωδέστερος των γελοίων ο πολιτικός εγκληματίας Φώτης Κουβέλης

Δεν θα αγγίξουν αυτήν την κοινωνία οι περικοπές δήλωσε το γελοίο πολιτικό υποκείμενο. Θα βάλουν δηλαδή πλαφόν 1.500 ευρώ τον χρόνο στην υγεία, θα κληθεί ο κάθε ασφαλισμένος να πληρώνει, αν έχει, για να μην πεθάνει, και επειδή θα του έχουν δήθεν αφήσει ανέγγιχτη τη σύνταξή ή τον μισθό, θα θεωρούν ότι δεν τον έπληξαν.

Πολιτικός τσαρλατάνος και χειρότερος από όλους όσους πέρασαν από τη ζωή μας κατά την τελευταία διετία, του πρέπει βαριά τιμωρία για εξαπάτηση και ηθική αυτουργία σε όσα ακολουθήσουν.

Καλόν Αύγουστο

Be Sociable, Share!

One thought on “Τα ίδια και τα ίδια

  1. Γιάννη , ο Φώτης Κουβέλης εκτελεί τι Διαθήκη του Κυρκου γιατί γκρινιάζεις. Να είσαι σίγουρος ούι αυτός προσβλέπει στην προεδρία της δημοκρατίας έστω και χρεοκοπημένης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>