Δημαρτζαφέρης

1. Τώρα που η ΝΔ μπήκε στη θέση του Πασόκ, το Πασόκ στη θέση της ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ στη θέση του ΛΑΟΣ, αποκτήσαμε επιτέλους κυβέρνηση ισχυρή και πάλι.

Στις προηγούμενες εκλογές δεν την κάνανε την συνεργασία διότι είχανε όλοι μαζί 162 βουλευτές και ήσαν μακριά από τον αριθμό 180, με τον οποίον θα επιτύχουν την πολυπόθητη από τα αφεντικά τους αναθεώρηση του Συντάγματος, όπου θα προβλέπεται πως η χώρα πρώτα θα πληρώνει τους δανειστές και μετά τους μισθούς και τις συντάξεις των πολιτών της.

Τώρα, θα τον πετύχουν πολύ εύκολα αυτόν τον στόχο. Και με “αριστερή” χείρα βοηθείας!

2. Θα έπεσε φαντάζομαι στην αντίληψή σας το ηλεκτρονικό μήνυμα του Κίμωνα Χατζημπίρου, στελέχους της ΔΗΜΑΡ προς τη λίστα του τομέα Οικολογίας και Πράσινης Ανάπτυξης του κόμματος Κουβέλη. Αν όχι, σας ενημερώνω ότι χαρακτηρίζει ηρωική πράξη την ψήφο στη ΝΔ και δηλώνει ανακουφισμένος που δεν βγήκε ο Συριζα και έτσι γλιτώσαμε τα χειρότερα!

Ο ίδιος αυτός άνθρωπος, που προφανώς ανήκει στον Τομέα Οικολογίας και Πράσινης Ανάπτυξης της ΔΗΜΑΡ, και που δεν θα εκπλαγούμε αν τον δούμε σε κάποια θέση κλειδί του Υπουργείου Περιβάλλοντος ή Ανάπτυξης, έχει γράψει στο παρελθόν για το ζήτημα των ανεμογεννητριών: “Μια ώριμη κοινωνία συνειδητοποιημένων πολιτών, που απαιτεί άφθονο ηλεκτρισμό, θα χωροθετούσε πάρκα χωρίς περιορισμούς, παντού όπου υπάρχει αιολικό δυναμικό.(…) Λίγες μόνο περιοχές θα έπρεπε να εξαιρεθούν, όπως οικισμοί και φυσικά ή πολιτιστικά τοπία που, σύμφωνα με αντικειμενικές αναλύσεις, παρουσιάζουν ιδιαίτερη ευαισθησία. Τα υπόλοιπα βουνά και νησιά, ακόμα και τόποι ιστορικής μνήμης, παραδοσιακοί οικισμοί, μοναστήρια περιοχές NATURA χώροι συμβατικού ή εναλλακτικού τουρισμού κτλ θα όφειλαν να φιλοξενήσουν ανεμογεννήτριες. Ενας δωρεάν φυσικός πόρος θα έδινε δυνατότητα παραγωγής, ακόμα και εξαγωγής, του πιο περιζήτητου αγαθού της εποχής μας”

Το εν λόγω κείμενο το βρήκα ως επώνυμο σχόλιο στο σάιτ συλλογής υπογραφών κατά των α/γ στην Χίο.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και η εκπόρνευση του φυσικού της τοπίου, θα αποκτήσει, τώρα με τους Δημαρτζαφέρηδες στην Κυβέρνηση, και επιστημονική “οικολογική” τεκμηρίωση.

Ο κύριος καθηγητής αντί να μιλήσει για εξοικονόμηση ενέργειας, που τόση ανάγκη έχει από αυτήν ο υπέρ-βεβαρημένος πλανήτης μας, μιλάει ξεδιάντροπα για ανάγκη άφθονης ενέργειας. Τα υπόλοιπα που γράφει, δεν αντέχουν ούτε λέξη προς σχολιασμό.

Με τους Δημαρτζαφέρηδες λοιπόν στην Κυβέρνηση και με τις δύο αυτές κινήσεις που ετοιμάζουν όλοι μαζί, την αναθεώρηση του Συντάγματος προς εξυπηρέτηση των αφεντικών τους και την “ανάπτυξη”, μπαίνει σε εφαρμογή το τελικό στάδιο των Μνημονίων, που είναι, όπως έχουμε πει πολλές φορές, η πλήρης εξαθλίωση του πληθυσμού, η πλήρης εκποίηση των φυσικών πόρων, η πλήρης εκπόρνευση και καταστροφή του φυσικού τοπίου και τέλος, η επιστροφή της Ελλάδας ως ράκος πλέον, στη δραχμή.

Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “Δημαρτζαφέρης

 1. Pingback: Δημαρτζαφέρης, του Γιάννη Μακριδάκη | Chios Mastic News

 2. Και με λαϊκή εντολή και νομιμοποίηση παρακαλώ!

  έχουν “κριθεί” και “ξεπλυθεί” όλοι τους γιάννη….στη μεγκάλη κολυμπήθρα των εκλογών….Τέλος.
  Στην τελική πλέον “δεν μας παίρνει” κιόλας…”Λαϊκή ετυμηγορία” είναι αυτή..

  όπως “εγκρίναμε” και “αποδεχόμαστε” πλέον και με τη βούλα, όλη αυτή την διεθνή αντιμετώπισή μας ως οι μαλάκες και βρωμοπόδαροι της υπόθεσης..

  είναι αυτό που λένε ότι “ό,τι δεν σε σκοτώνει σου γαμ@ει την ψυχολογία”…

  για του λόγου το αληθές
  πάρε κι ένα μπέζο να στρώσεις…:)
  http://kato-kefali.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7014.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>