Το σπίτι της λογοτεχνίας στη Βολισσό

Φέτος ξεκινάμε νωρίτερα τα εργαστήρια λογοτεχνικής αφήγησης με επισκέψεις σχολείων αλλά και των καθιερωμένων ολιγομελών ομάδων εντός της άνοιξης. Επίσης θα οργανωθούν και δεκαήμερα καλοκαιρινά εργαστήρια Ιούλιο και Αύγουστο, τα οποία θα δέχονται περισσότερες συμμετοχές και θα ανακοινωθούν σύντομα.
Το Book Home και το Tree Home αποτελούν το σπίτι της λογοτεχνίας στη Βολισσό. Αναπαλαιωμένες κατοικίες στην κορυφή του λόφου, στην συνοικία Πύργος του χωριού, κάτω ακριβώς από το κάστρο, διαθέτουν βιβλιοθήκη, ησυχία, σύνδεση στο διαδίκτυο και απέραντη θέα σε όλη την δυτική ακτογραμμή του νησιού και στο Αιγαίο πέλαγος. Φυσικά είναι συνδεδεμένα άμεσα με το κτήμα στον Ροδώνα, όπου σας περιμένει μπαξές και δέντρα, φυσική διατροφή, συλλογική κουζίνα, συζητήσεις και διαρκή εργαστήρια περί λογοτεχνίας και φυσικής διαβίωσης, αλλά και βόλτες στην ευρύτερη περιοχή.
Καθώς η περίοδος των επισκέψεων ανοίγει σε λίγες μέρες και θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο, όποιοι και όποιες σκέφτεστε να έρθετε για γράψιμο, για διάβασμα, για διακοπές, για συλλογή εμπειριών, για συμμετοχή στα διαρκή ή στα ορισμένου χρόνου εργαστήρια, κάντε τον προγραμματισμό σας όσο το δυνατόν πιο νωρίς.
Τα σπίτια μπορείτε να τα δείτε εδώ
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>