Κληρώσεις βιβλίων

Όπως κάναμε πέρσι τέτοια εποχή, έτσι και φέτος λέω, για να μετράμε και τις βδομάδες ως το Πάσχα, όπως ο Βικέντιος μετρούσε τις βδομάδες εγκυμοσύνης της σκυλίτσας με φουντούκια μες στην τσέπη του ράσου του, να κληρώσω πάλι δέκα βιβλία για όποιους/ όποιες θέλουν κάποιο για τον εαυτό τους ή για να το κάνουν δώρο σε φίλο ή φίλη τους.
Οι κληρώσεις θα γίνονται με φασόλια κάθε Δευτέρα, από 29 Ιανουαρίου μέχρι και τις 2 Απριλίου, και τα βιβλία θα αποστέλλονται ταχυδρομικά στους/στις τυχερούς/ές.
Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε έναν αριθμό πάνω σε φασόλι και να μπείτε στην κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή στο akridaki@gmail.com και γράψτε οπωσδήποτε και ποιο βιβλίο (μου) επιθυμείτε να σας στείλω αν κληρωθεί το φασόλι σας.

Be Sociable, Share!

One thought on “Κληρώσεις βιβλίων

  1. Χαίρεται κύριε Μακριδάκη. Είμαι η Βασιλική Βαλσαμάκη από τις Σέρρες, είχα επικοινωνήσει και πέρισυ -μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου- για να σας συγχαρώ για το πολύ όμορφο έργο σας (είχα διαβάσει το ΄΄ αντί στεφάνου΄΄ και ομολογώ ότι μου είχε αρέσει πολύ). Από τότε διάβασα άλλα 2 έργα σας και επίσης τα βρήκα πολύ έξυπνα και πρωτότυπα. Θα επιθυμούσα να με συμπεριλάβετε στην κλήρωση που ετοιμάζετε, για να χαρίσω ένα βιβλίο σας (όποι σας συγκίνησε εσάς περισσότερο) στην αγαπημένη μου ανηψιά, η οποία μου μοιάζει (από ότι μου λένε) καταπληκτικά και στο σχολείο τη φωνάζουν ΄΄μπαμπινιώτη” σας ευχαριστώ να είστε πάντα καλά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>