Γυρίσματα και εργαστήρια

Οι παραγωγοί της ταινίας “Η δεξιά τσέπη του ράσου”, του Γιάννη Λαπατά, μου έστειλαν σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα. Ευχαριστώ πολύ τον Πάνο Παπαδημητρίου.
Θα τις αναρτήσω εδώ σιγά σιγά να τις δείτε, ξεκινώντας από σήμερα,
Στην 1η είμαι μαζί με τον σκηνοθέτη Γιάννη Λαπατά και τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον ρόλο του μοναχού Βικέντιου Θοδωρή Αντωνιάδη
Στην 2η μαζί με τον σκηνοθέτη και την σεναριογράφο Στέλλα Βασιλαντωνάκη
Στην 3η το συνεργείο σε διάλειμμα για φαγητό παριστάνουν τους μοναχούς στην τράπεζα. Σε πρώτο πλάνο ο διευθυντής φωτογραφίας Γιάννης Δρακουλαράκος αριστερά και ο μπούμαν Γιώργος Φαρμάκης δεξιά.
Οι εξωτερικές φωτογραφίες είναι στην Μονή Καισαριανής και η εσωτερικού χώρου σε πλατώ που στήθηκε στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού για τις ανάγκες των γυρισμάτων.
Επίσης θα σας πω ότι το ενδιαφέρον για συμμετοχή στα ανοιξιάτικα λογοτεχνικά εργαστήρια στη Βολισσό είναι συγκινητικό, έχουν ήδη δηλώσει 23 άνθρωποι, εκ των οποίων φυσικά οι 21 είναι γυναίκες, όπως γίνεται πάντοτε σε ό,τι αφορά την λογοτεχνία τουλάχιστον.
Για όποιους και όποιες ενδιαφέρονται λοιπόν και θέλουν να βρουν όσο γίνεται φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, να ξέρετε ότι
απομένουν 5 θέσεις για το εργαστήρι του Πάσχα (6-9 Απρ), επίσης
απομένουν 3 θέσεις για το εργαστήρι της Πρωτομαγιάς (28Απρ-1Μαη)
και τέλος
απομένουν 6 θέσεις για το εργαστήρι του Αγίου Πνεύματος (25-28 Μάη)
Ευχαριστώ
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>