Ανοιξιάτικα λογοτεχνικά εργαστήρια στη Βολισσό

Φέτος θα οργανώσω στη Βολισσό κάποια ολιγοήμερα λογοτεχνικά εργαστήρια ανοιξιάτικα, για συνδυασμό διακοπών και συγγραφικής άσκησης.
Το πρώτο θα γίνει από 6 έως 9 Απριλίου, δηλαδή από Μ. Παρασκευή μέχρι Δευτέρα του Πάσχα, το επόμενο θα γίνει από 28 Απριλίου έως 1η Μαίου και το τελευταίο από 25 έως 28 Μαίου.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαμονή σε σπιτάκια στη Βολισσό, ομαδική κουζίνα και τράπεζα, ολοήμερη συνύπαρξη στο κτήμα στον Ροδώνα, όπου θα γίνονται και οι καθημερινές μας λογοτεχνικές συνεδρίες, αλλά και μικρές εκδρομές-ήπιες πεζοπορίες στην τριγύρω περιοχή, καθώς φυσικά και μπάνια στον Μάναγρο για όποιους όποιες επιθυμούν.
Τα εργαστήρια αυτά απευθύνονται μόνο σε ενήλικες.
Ανάλογα με τις δηλώσεις ενδιαφέροντος και την διάθεση ή επιθυμία συγκατοικήσεων στα σπιτάκια, θα διαμορφωθεί και το συνολικό κόστος.
Για δηλώσεις ενδιαφέροντος λοιπόν ώστε να κάνουμε κατόπιν περαιτέρω συνεννοήσεις μεταξύ μας, επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο στο akridaki@gmail.com

 

Προς το παρόν έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για τα λογοτεχνικά εργαστήρια:
5 άτομα για Πάσχα
5 άτομα για Πρωτομαγιά
3 για Αγίου Πνεύματος

Η μέγιστη δυνατότητα φιλοξενίας και λειτουργίας του εργαστηρίου είναι 12 άτομα σε κάθε περίοδο.
Η φιλοξενία θα γίνει σε 6 παραδοσιακές οικίες στη Βολισσό και τα εργαστήρια θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά στο κτήμα στον Ροδώνα.
Όποιοι και όποιες ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μου μέχρι τέλος Γενάρη

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>